نوشته اصلی توسط Gadfly نشسته ام به انزوا به رنگ و بوی بی پناهی به خلوتم نمی رسد حضور روشن پگاهی همون اسمان هم زمین میخوردش خوبه بقیشو زیاد خوشم نیومد
نوشته اصلی توسط Betty نشسته ام به انزوا به رنگ و بوی بی پناهی به خلوتم نمی رسد حضور روشن پگاهی همون اسمان هم زمین میخوردش خوبه بقیشو زیاد خوشم نیومد تازه دارم گوشش میکنم...البوم قبلی ک من خیلی دوست داشتم...شعراش تکراری نیس.. غزل نشد خوبه نیس؟
این خانه هم سیاه است
حضوری اتفاقی
هر کس که روزی یار بود....اینجا مرا تنها گذاشت
نوشته اصلی توسط Gadfly تازه دارم گوشش میکنم...البوم قبلی ک من خیلی دوست داشتم...شعراش تکراری نیس.. غزل نشد خوبه نیس؟ اسمان هم زمین میخورد اول بعد حضوری اتفاقی و غزل نشد
نوشته اصلی توسط Betty اسمان هم زمین میخورد اول بعد حضوری اتفاقی و غزل نشد اسمان هم زمین میخورد خیلی قشنگه مث البوم اولشون نیست.... ترانه کلاغ خیلی دوس دارم از البوم قبلی هوا انسوی چشمانم بارانیست
از این پرنده کشتنو از این قفس فروختن..........
نوشته اصلی توسط yaran از این پرنده کشتنو از این قفس فروختن.......... صدایی از درون با من میگوید شروع فصل بی رحم تنهایسست
نوشته اصلی توسط Gadfly اسمان هم زمین میخورد خیلی قشنگه مث البوم اولشون نیست.... ترانه کلاغ خیلی دوس دارم از البوم قبلی هوا انسوی چشمانم بارانیست هوم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 345 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 345 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن