سینا از آخرین بیانیه من که یه تشکر جدی ازش کردم تازه فهمیده بیانیه چیه راه من رو ادامه خواهد داد با بیانیه های کلفت تر که همتون به غیر خانوما جر بخورید
سینا از آخرین بیانیه من که یه تشکر جدی ازش کردم تازه فهمیده بیانیه چیه راه من رو ادامه خواهد داد با بیانیه های کلفت تر که همتون به غیر خانوما جر بخورید
ممری بیا یه کاری کن امشب دهن ِ مخالفاتو ببند
مث همون عکس محسن چاووشی که نوشته بود ساعت 3 نصف ِ شب تو خونه ی آرتیست چراغاش روشنه ... همونطوری کار کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 338 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 338 مهمان ها)