⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کسی هر چیزی رو که دوست داره بپرسته و خدای خودش بدونه ....
به هیچ کسی ربطی نداره
بحث الکی نکنید سر این موضوع
تهش همه یکی میشه: الله و بودا و کاینات و محمد و علی .....
!
اتفاقا حرف تو خیلی مسخرست حامتین
هزار سال قبل محمد ، اهورامزدا هم میاد و از خدای یگانه ای میگه که نه برده داری رو ازاد اعلام کرده و نه حکم قتل میده و نه مجوز گرفتن صد تا زن به پیامبرش میده
من میتونم خدا رو بپرستم ولی خدام خدای اهورا مزدا باشه
یعنی در اصل خدا یکیه ولی به تعریف محمد خدا جنگو و لجوجه و فقط منتظره مثلا تو جلق بزنی تا سریعا بفرستدت جهنم و به تعریف اهورامزدا خدا اصلا لجوج نیست و بخشندست و فتوای کشت و کشتار هم نداده و جایگاه زن رو هم حفظ کرده و ...
پس خدایی که من قبولش دارم ، میتونه الله نباشه
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 341 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 341 مهمان ها)