نوشته اصلی توسط ehsan1361 ببین یه تشت بزار تو حموم ، هرچی لباس چرکه بریز توش ، اومد خونه بهش بده بشوره ، اگه نشست با جارو بزنش راهکار رو حال کردی ؟ معلومه رو تو جواب داده هاااااااااااا
نوشته اصلی توسط tandis_m معلومه رو تو جواب داده هاااااااااااا خیر چون ما تشت نداشتیم که لباس بشوریم
نوشته اصلی توسط tandis_m معمولا پدرو مادرا سر بچه اول اين اشتباهو دارن دلشون ميخواد يه چيزي ماورائ تصور بار بيارن ولي متاسفانه يه چيزي بار ميارنا خوب اشتباه همینه دیگه ، بچه لوس میشه از همون اول باید کتک رو چاشنی تشویق قرار بدی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خوب اشتباه همینه دیگه ، بچه لوس میشه از همون اول باید کتک رو چاشنی تشویق قرار بدی گاهي تنبيه هم ميشد ولي كلا تقصير خودم بود كه كاراشو انجام ميدادم
نوشته اصلی توسط tandis_m گاهي تنبيه هم ميشد ولي كلا تقصير خودم بود كه كاراشو انجام ميدادم اعترافی دیر هنگام بره سربازی درست میشه
اگه بدوني با چه بدبختي تايپ ميكنم هر تايپي ميرم از تاپيك بيرون و مجدد برميگردم تا ارسال شه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اعترافی دیر هنگام بره سربازی درست میشه الانم من نباشم خوبه منو كه ميبينه ميشه شاه تنبلا
نوشته اصلی توسط tandis_m اگه بدوني با چه بدبختي تايپ ميكنم هر تايپي ميرم از تاپيك بيرون و مجدد برميگردم تا ارسال شه واقعا عجیبه این مشکلت فکر کنم سایت به آی پی تو حساس شده من که هنوز هم بر این عقیده هستم که ویروسی شدی
نوشته اصلی توسط tandis_m الانم من نباشم خوبه منو كه ميبينه ميشه شاه تنبلا چاره کار فقط یک چیزه : کتک سربازی آخرین راهه
امروز چقد خلوته اینجا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 467 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 466 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن