نوشته اصلی توسط ehsan1361 مادر جان سایت رو فراموش کردی راستی این کلیپ NO داستان رو دانلود کردم خیلی با حال بود یعنی این اهنگ رو قبلا شنیده بودم ولی نمیدونستم اینا خوندن
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad از روزی که رئال دیماریا رو فروخته ممد دستش به تایپ نمیره خاک بر سر پرز و اون باشگاه فاشیست رئال که دیماریا رو فروختن به منچستر
نوشته اصلی توسط ehsan1361 میتونی تصور کنی فقط مراقب دستت باش اونجا نره منظورت همون الای موهام دیگه خدای نکرده جای دیگه منظورت نیست اخه من یکم چشم گوش بسته ام
از بس بچه های اینجا بی تربیتن هر دختری میاد دوروزه فراری میشه
نوشته اصلی توسط Chavosh شما یادتون نمیاد یه زمانی اینجا پر از این سانتال پانتالا بود میومدی همش عکس ناخن و رنگ و مو بوتاکس موتاکس از این چیزا بود یه روز یکیشون رنگ موهاش بد شده بود عزا گرفته بودن داستان داشتیم با اینا راست میگی ؟ پ َ چرا الان نیستن ؟!
نوشته اصلی توسط Milad راستی این کلیپ NO داستان رو دانلود کردم خیلی با حال بود یعنی این اهنگ رو قبلا شنیده بودم ولی نمیدونستم اینا خوندن خسته نباشی حالا اگه خواستی بازم دانلود کن
نوشته اصلی توسط DePreSso راست میگی ؟ پ َ چرا الان نیستن ؟! جذب نیرو کردم نر کده شد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خاک بر سر پرز و اون باشگاه فاشیست رئال که دیماریا رو فروختن به منچستر دیشب سر بازی با ارژانتین هر حرکتی که دیماریا میکرد کیون من میسوخت الی حرومتون بشه
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 منظورت همون الای موهام دیگه خدای نکرده جای دیگه منظورت نیست اخه من یکم چشم گوش بسته ام
نوشته اصلی توسط Chavosh جذب نیرو کردم نر کده شد بیشتر رشت کده شده تا نر کده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 79 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 79 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن