روزنامه هفت صبح و نگاهی به آلبوم منو ما
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزنامه هفت صبح و نگاهی به آلبوم منو ما
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Chavosh : 09-16-2014 در ساعت 05:16 PM
بزودی فیلم کلاف با بازی علی انصاریان و لیلا اوتادی برای نمایش خانگی منتشر میشود
در این فیلم از ترانه های قدیمی محسن چاوشی استفاده شده است
دلایلی که چاوشی را محبوب کرده است
پخش آهنگ برقصا در بازی دیشب والیبال ایران و فرانسه
صفاریان به مهر خبر داد:
برنامه چاووشی پس از آلبوم «پاروی بیقایق»/
یک سورپرایز ویژه برای هواداران چاوشی
خرید نسخه دیجی پک آلبومهای محسن چاوشی
ویرایش توسط Chavosh : 10-01-2014 در ساعت 11:57 AM
به بهانۀ خبر انتشار «پاروی بیقایق»
موسیقی مهمتر است یا پول؟!
[ اهورا ایمان - شاعر و ترانهسرا ]
دوست عزیزم محسن چاوشی
نمیدانم آلبوم «پاروی بیقایق» منتشر شده یا نه اما آنچه که من با این اسم شنیدم سزاوار تبریک دو طرفه است. نخست تبریک به هوادارانت که در این سالها با تو بودهاند و در حرکت رو به کمالی که داشتهای با تو سخت گیرتر و حرفهایتر شدهاند و کار را به آلبومهایی مثل «من خود آن سیزدهم» و حالا «پاروی بیقایق» رساندهاند. من فکر میکنم اگر هوادارن موسیقی تیم به تیم (مثل مسابقۀ فوتبال) جلوی هم صف بکشند تیم هواداران چاوشی را سخت بتوان شکست داد چون قدم به قدم با «مورینیو» ی موزیک پاپشان حرکت رو به جلو داشتهاند و از این بابت شایستۀ تشویقاند و تبریک. تبریک دوم به خودت که در این سالهای رکود موزیک پاپ از منظر تولید و تالیف و نه از نظر کنسرت و اجرا، جزء معدود پاپمنهایی بودهای که کمر همت به تولید متفاوت بستهای. راه همه را نرفتهای، موزیک همه را اجرا نکردهای و روی خیلی چیزها چشم بستهای که دیگران نبستهاند.
تبریک به تو که هنوز موسیقی برایت از پول مهمتر است و عزیزتر.
نمیدانم روزگار ما را به کجا خواهد برد اما دوست دارم انتشار چهلمین آلبومت را هم تبریک بگویم نه به خاطر سالهای آشنایی و رفاقت که به خاطر اینکه یک شب دیگر مثل همین شب شنیدن پاروی بیقایق بنشینیم و چهلمین آلبومت را بشنویم در حالیکه چایمان سرد شده است.
اهورا ایمان
مهر نود و سه
در حال حاضر 489 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 489 مهمان ها)