طعمه مجوز گرفت
اردلان هوشمند اولین خواننده رپ غیررسمی است که موفق شده از شورای شعر دفتر موسیقی ارشاد مجوز بگیرد.!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طعمه مجوز گرفت
اردلان هوشمند اولین خواننده رپ غیررسمی است که موفق شده از شورای شعر دفتر موسیقی ارشاد مجوز بگیرد.!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزها، قطعه ی خواب آلبوم پاروی بی قایق رو خیلی بهتر و بیشتر درک می کنم.
این قطعه رو خیلی دوسش دارم.
دوست دارم برم گیلان وقتی که بارون میاد،خوابو پلی کنم بزنم تو جاده با پای پیاده هی گوش بدم هی بارون بیاد....
گرسنه پای سفره ها ،
نماز که غذا نشد
وایبر و واتسآپ در کدام کشورها ***** است؟
خیلی جالب هست این مطلب،انگلستان هم زیاد راضی نیست.
افسوس روزی خواهد امد بی دینی نماد روشنفکری است . دکتر شریعتی
روسری فهمیده دارد صبر من سر می رود....نم نم و با ناز هی دارد عقب تر می رود ملودیی داره میشه
در حال حاضر 485 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 485 مهمان ها)