نوشته اصلی توسط Milad اون زوزم من راضیم جایی سراغ نداری بشه آواتار درست درمون از بازیکنا پیدا کنیم؟
نوشته اصلی توسط 3fide پول داشته باشی الان که نه دو روز دیگه میشه وسط مادرید همه چی فراهمه که برم ,فقط یه کم مشکل چرک کف دست دارم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N پول تو سرت بخورهاونم منظورش از ینی میشه همین بود خوب الان که نمیشه با جتم برید یه روز تو راهید اعصاب نداریا
نوشته اصلی توسط HO33E!N پول تو سرت بخورهاونم منظورش از ینی میشه همین بود نه این فک کرده الان دلیل اینکه نمیرم اینه که کشورمو دوست دارم
نوشته اصلی توسط Sajjad امارات داره ژاپنو حذف میکنه فک کن امارات ببره یا برسه فینال چه قد حسرت انگیز ناک میشه
نوشته اصلی توسط Betty اینقد پول پول نکن میرم معتاد میشم الان معتاد نشو عزیزم واسه یه دختر خوب نیست پوستت خراب میشه
سجاد فنلاندی تو اصلا به درد اون فرهنگ و جو نمیخوری تو باید هرهفته بری هیات بیا جامونو عوض کنیم
نوشته اصلی توسط HO33E!N فک کن امارات ببره یا برسه فینال چه قد حسرت انگیز ناک میشه اهوم
نوشته اصلی توسط HO33E!N فک کن امارات ببره یا برسه فینال چه قد حسرت انگیز ناک میشه امارات ببره خیلی فاز میده
نوشته اصلی توسط Milad نه این فک کرده الان دلیل اینکه نمیرم اینه که کشورمو دوست دارم پسر گلم من از بعد مسافت گفتم الان نمیشه باید دوروز صبر کنی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 397 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 397 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن