نوشته اصلی توسط HO33E!N من خیلی سعی کردم بی اهمیت باشم ولی واقعا امروز خیلی استرس داشتم امروز از استرس زیاد 2 بار بالا اوردم یه بار وقتی دیقه 86 توپ اومد سمت دروازه یه بار دیگه هم قبل ضربات پنالتی یعنی عراق گل میزد بخار ازم بلند میشد
نوشته اصلی توسط mali68 منم بد نیستم شکر...درگیر تربیت بروبچس ملت که البته تا الان شدنی نبوده ایشالا که از این به بعد شدنی بشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N کاش میشد لیپی رُ آورددوسش دارم حسین فرکی میاد حسین مراسم چی بود این کلیپه ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mohammad کلفت بودم لاشی واست کامنت میزارم تو طرفداری پاک میکنی ده مین بعد
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi
نوشته اصلی توسط Herzeleid بودیم همین دور و برا.... ردیف که نه ولی قافیه هست ها ها! قافیم باشه خیلیه دیگه بعضی وقتا جور کردن قافیه معضل بزرگ شاعراس چند تا فیلمارو دیدم واقعا لذت بردم
نوشته اصلی توسط Milad حسین فرکی میاد حسین مراسم چی بود این کلیپه ؟ نمیدونم ولی اگر یادت باشه پارسال هم تو کنفرانس بود مارسلو و رونالدو و اینا می خندیدن نمیتونستن جمعش کنن
نوشته اصلی توسط HADIS ایشالا که از این به بعد شدنی بشه همون تو چهار تا کلمشون سه تاش فحش نباشه راضی ایم
نوشته اصلی توسط HADIS چوب کاری می فرمایی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi دیگه شعر سپید نمیگی چرا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 128 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 128 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن