نوشته اصلی توسط A M I R این اصلا چیزی حالیش نیست فقط میرینه به کار ها با تنظیمات مسخرش همون بره برا امثال حامئ زمانی تنظیم کنه تو با موسیقی الکترونیک مشکل داری ، از آرون حسینی هم بدت میاد البته منم بدم میاد
نوشته اصلی توسط mohammad کیروش تعصبش از مربیا ایرانی بیشتره یه حرومی مثه ناصر ابراهیمی میگه از حذف تیم ملی خوشحال شدم ممد یکی تو صفحه احمد رضا نوشته بود شنیدم حامله ای راسته ؟یکی دیگه اومده میگه یه چیزایی درموردت شنیدم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Sajjad درس 5 واحدی هم مگه هست ؟ من دو تا 4 واحدی دارم آره یره ..داده بهم 17.9 ..حقمو خورد دیوث خان ...ولی من 7 واحد نمرم نیومده رو 17.5 ...7 واحد رو حساب کردم ..بیشتر بشه میام نزدیکای 19 :)))
نوشته اصلی توسط A M I R این اصلا چیزی حالیش نیست فقط میرینه به کار ها با تنظیمات مسخرش همون بره برا امثال حامئ زمانی تنظیم کنه الان خواب مسخرس ؟
نوشته اصلی توسط Milad یوزپلنگ افریقایی تو ایران خودمون هست مگه خرس قطبی تو لاست نبود ؟ اگه تویی که میگی دایناسورم داره
نوشته اصلی توسط Chavosh والا من اصن قاطی کردم نمیدونم به کی چی گفتم تو الان موشکلت چیه هیچی من دوست دارم ..به خدا ..
نوشته اصلی توسط Al!rezA هیچی من دوست دارم ..به خدا .. منم شما رو دوست دارم
Al!rezA
نوشته اصلی توسط mohammad ستارشم بازیکن مسنی مثه اندو باشه 4 بازی 3 پاس گل قلعه نویی بلد نبود ازش بازی بگیره حیف شد رفت تراکتور هافبک دفاعی دیگه بازی گرفتن نداره که ...اینا شدن سرباز کیروش دیگه .... هیچ کدومم خدافظی نکردن انگار خسرو جواد آندو هاشم باید خدافظی کنن دیگه
دیجیکالا ادکلن هم آورده
نوشته اصلی توسط mali68 علم باید یه فکری به حال این معضل بکنه شانسم نداریم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 446 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 446 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن