Eminem - Detroit Vs. Everybody - Music Video - 2015
اشترم بزن
Eminem - Detroit Vs. Everybody - Music Video - 2015
اشترم بزن
در اعتراض به توهین نشریهی شارلي ابدو، در مراسم شروع دههی فجر امسال دیگه امام خمینی از فرانسه نمیاد از ونزوئلا میاد !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و تو چه ميدانيم ايران-عراق يعني چي.
بازي را خانه يك دوست ديدم.سه نفر بوديم.گل اول را كه زديم،ميزبانم بال دراورد.همه بال دراورديم.گل دوم را كه زديم،خانه را منفجر كرد.گل سوم ايران را توي بغلمان گريه ميكرد.بازي كه تمام شد صد و چند كيلو مرد گنده تا يك ربع گريه اش بند نمي امد.چند بار وسط بازي گفته بود امير اين بازي رو ميبريم.گفته بودم ميبريم.اما حالا كه چيزي نشده بود.خب خوب بازي كرده بوديم.خب خوب جنگيده بوديم.ده نفره بوديم.داور فلان فلان شده بود.خب توپ گرد است ديگر.يكي اين مرد صد و چند كيلويي را جمع كند از زمين،جمع كند از اشك ،جمع كند از ويراني.بازي بود ديگر ،برد دارد ،باخت دارد.
دوست مشتركمان گفت ميدانستي فرزند شهيد است؟ميدانستي پدرش را قطعه قطعه از جبهه جنگ ايران و عراق برگردانده اند؟
و من و تو چه ميدانيم ايران-عراق يعني چي.
حالا چه اهميتي دارد كه كيروش بزرگ كي چمدانش را ميبندد؟چه اهميتي دارد كه كي استفراغات ذهنش را تيتر كند كه سرباز فراري ما را فلان كرد و ميليون دلارها حيف و ميل شد و تيم دفاعي و بود و هزار زر مفت ديگر؟چه اهميتي دارد كه گلر خوشگل ما نه ميتواند لنگ و لترش را جمع كند كه لايي نخورد نه ميتواند دستش را دراز كند كه يك پنالتي بگيرد؟ديگر چه اهميتي دارد كه چقدر اين تيم و اين بچه ها و اين قوچي و ازمون و اميري و غفوري و پورعلي گنجي دوست داشتني بودند و با اينها ميشود تا سالها اقايي كرد و خوش بود؟چه اهميتي دارد كه عره عوره ها از امشب كون شان را براي نشستن روي نيمكت تيم ملي سوهان خواهند زد؟من حتي آن مكث كيروش لب خط و انتظارش براي رسيدن داور هم در خاطرم نخواهد ماند.
من به ميزبانم فكر ميكنم.امشب دو ركعت نماز براي پدرش خواهد خواند.فردا حتما به مادرش سر ميزند.و من و تو چه ميدانيم ايران -عراق يعني چي.
خيلي قشنگ نوشته
سر من گرمِ سربهداریهاست
خاک من غیرت علف دارد
سگ سمخوردهی ترانهی من
به پلنگانتان شرف دارد
در حال حاضر 460 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 459 مهمان ها)