سخنگوی کنفدراسیون فوتبال آسیا (ای اف سی ) با تأیید این خبر گفت از شکایت فدراسیون فوتبال ایران مطلع هستیم و منتظر اطلاعات بیشتر در این رابطه از سوی فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) هستیم.
سخنگوی کنفدراسیون فوتبال آسیا (ای اف سی ) با تأیید این خبر گفت از شکایت فدراسیون فوتبال ایران مطلع هستیم و منتظر اطلاعات بیشتر در این رابطه از سوی فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) هستیم.
نه بابا ااین از دیشب کلی خبرسازه ، نماینده ها تو سیدنی در حال رایزنین
کفاشیان و دار و دسته گویا پرونده قطوری ارایه دادندی
نتجیه ۳ هیچ میشه ثابت شه
قرار بود تیم امروز بیاد ایران ولی موندن تا نتیجه اعلام شه
مدیر برنامه عبدالزهرا: علاء دوپینگ نکرده!
دوپينگ علاء عبدالزهرا، هافبک عراقي و سابق تراکتورسازي به سوژه روز فوتبال ايران بعد از شکست مقابل عراق تبديل شده است. همين موضوع باعث واکنش مدير برنامه هاي علاء عبدالزهرا شده است.
وی در گفتگو با "ورزش سه" می گوید:« من به عنوان مدیر برنامه علاء در ایران فعالیت می کنم. تا امروز نه از طرف باشگاه تراکتورسازی و نه از طرف فدراسیون نامه ای به من بابات دوپینگ علاء داده نشده است. نمی دانم چطور علاء دوپینگ کرده که 5 دقیقه بعد از باخت ایران به عراق خبرش منتشر شده است. وظیفه من دفاع از حق بازیکنم است و با قاطعیت می گویم که علاء دوپینگ نکرده و نامه ای هم در این مورد به دست ما نرسیده است.»
والا من از وقتی یادمه هر وخ حذف میشدیم از این چیزا در میومد هیچوقتم نمیشد ولی بر عکس یکی بگوزه تو تیم ملی بوش فیفا رو بر میداره
ولی منم از همین تعجب میکنم چقد زود یهو گفتن دوپینگ کرده
امیر اومدم بت بگم یاد نده دیر شد
در حال حاضر 407 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 407 مهمان ها)