بازیکن عراق دوپینگی است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیکن عراق دوپینگی است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب تو عراق شادی میکردن ۲ نفر کشته دادن چند نفر زخمی تو شادیاشونم تلفات دارن
عاقا یه سوال من نفهمیدم ، بازیکن محروم میشه فقط با تیم با این حساب ؟؟
بازگشت ايران به جام ملتها؛
کمیته انظباطی AFC، فردا جواب می دهد
زهراهراتيان عضو کميته پزشکي کميته دوپينگ AFC، عنوان کرد که تمام مدارک پزشکي مربوط به دوپينگ بازيکن تيم ملي عراق علا عبدالزهرا را به کميته پزشکي AFC ، تحويل داد.
هراتیان در گفت و گو با "ورزش سه"، گفت: من شب گذشته تا ساعت 3 صبح مشغول مذاکره با مسوولین کمیته پزشکی آسیا بودم. تا تمامی مدارک پزشکی مربوط به دوپینگ عبدالزهرا را در اختیار آنها بگذارم که خوشبختانه این اتفاق هم افتاد و مسیولین پزشکی AFC، این مساله را تایید کردند.
گفتنی است پس از تایید کمیته پزشکی AFC، حالا پروند عبدالزهرا به کمیته انظباطی AFC، می رود تا فردا در مورد بازگشت مجدد ایران به رقابتهای آسیایی و حذف عراق از این بازیها، تصمیم گیری شود.
با این حساب اگه نتیجه برگرده ، چه انگیزه ای رخنه کرده بعد این صحبتا ، تو کیروش
احتمالش زیاده که بازی برگرده،البته من زیاد فوتبالی نیستم ولی تا اونجایی که حضور ذهن دارم هم برای امید و هم برای تیم سپاهان که بازیکن دو اخطاره داشت و لی نمیدونست هم این مشکل پیش اومد که منجر به حذف
سپاهان و تیم امید شد
البته اینجا قضیه دوپینگه،امیدوارم حق به حقدار برسه.
در حال حاضر 409 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 409 مهمان ها)