این یارو تتل واقعا رفتار های منزجز کننده ای از خودش نشون میده . رسما دیگه حالم ازش بهم میخوره , وقتی میبینمش دوست دارم تو یه پلاستیک شکوفه بریزم
این یارو تتل واقعا رفتار های منزجز کننده ای از خودش نشون میده . رسما دیگه حالم ازش بهم میخوره , وقتی میبینمش دوست دارم تو یه پلاستیک شکوفه بریزم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین شماره از مجله موسیقی «آهنگ ایده آل» در تهران منتشر شد و تا اواخر هفته آینده نیز به شهرستانهای کشور می رسد.
این نخستین تجربه من در فضای روزنامه نگاری است که صفر تا صد ماجرا را خودم مدیریت و اجرایی کرده ام و به نظرم با توجه به خروجی قابل دفاع، در صورت تداوم انتشار می تواند خلا یک مجله قوی و کامل موسیقی را در جامعه رسانه ای کشور پر کند.
در شماره اول مجله یادداشت ها و گفتگوهایی داریم از : محسن چاوشی، کاوه آفاق، فریدون آسرایی، علیرضا قربانی، علی زند وکیلی، بهروز صفاریان، اهورا ایمان، حسین غیاثی، گروه پالت، افشین یداللهی و ... و صفحات جذاب موسیقی جهان که «امیر بهاری» عزیز خون به پا کرده و صفحات ویژه و خواندنی ای را تولید کرده است.
یادداشت خواندنی «پژمان راهبر» برای محسن چاوشی هم از آن یادداشتهایی ست که قطعا به شدت مورد توجه هر خواننده ای قرار خواهد گرفت.
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گویا سناریوی بازی ایران-عراق رو اصغر فرهادی نوشته بوده، دو روزه بازی تموم شده هنوز معلوم نیس کدوم تیم میره نیمهنهایی
پژمان راهبر كه خبرنگار ِ ورزشي ِ
اصلا غمت نباشه خيالت تخت
من بعد ِ تو بهونه نمي گيرم
خوو ميكنم به خلوت و تنهايي
راحت بخواب، بي تو نمي ميرم (مي ميرم)
کسی شیلتر شکن برای موبایل می خواد ؟
با قیمت خوب میدم
در حال حاضر 234 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 233 مهمان ها)