گابریل باتیستوتا فاش کرد که قصد دارد به دنبال شغل مربیگری برود و امیدوار است که راه دیگو سیمئونه را دنبال کرده و قدم در جای پای او بگذارد.
این مهاجم افسانه ای در دهه 90 و در تیم ملی آرژانتین هم تیمی سرمربی تیم اتلتیکو مادرید بود و در سری آ ایتالیا نیز مرتب با هم روبرو می شدند.
باتی گل به Sport360 گفت: "بعد از 10 سال دوری از فوتبال، می خواهم دوباره کار کردن را آغاز کنم. می خواهم رد پای دوست خوبم دیگو [سیمئونه] را دنبال کنم. عطش من هنوز پا برجاست، و اگر شروع کنم بهترین تلاشم را به کار خواهم گرفت. به عنوان بازیکن، شما فقط کارهای مشخصی را می توانید در زمین مسابقه انجام دهید، اما به عنوان مربی می توانید به بازیکنان تان نشان دهید که چگونه آن کار ها را انجام دهند.
من به دنبال محلی خوب برای شروع هستم. در آرژانتین و ایتالیا فشار بسیار زیادی وجود دارد. ترجیح می دهم در جای آرام تری آغاز به کار کنم. من هیچ تردیدی در مورد دیگو ندارم. او همیشه عاشق فوتبال بود و دوست داشت آموزش بدهد. من هیچ شکی نداشتم که دیگو کار های بزرگی انجام خواهد داد، او همیشه الهام بخش ما بوده است.
او شایسته تمام چیزهایی است که امروز برایش اتفاق می افتد. او عاشق کار کردن و منتقل کردن فلسفه اش به بازیکنان است. برای او خوشحالم."
تو خود عشقی خود عشق