[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان فایل زیپ این البوم خرابه
Uploadboy
Uploadbaz
دمش گرم...خیلی خوب نوشته[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک - فودبال ... (این درحالی است که اسم این رشته فوتباله) .
*(به هرحال اینکه منتقد آدم دکتر بیژن باشه، یه جور خوشبختی تلقی میشه . البته معلوم نیس چرا وقتی از قلعه نویی انتقاد می کرد ، خیلی دکتر تر به نظر می یومد . )
دو - وحید امیری متولد 1367 می باشد ( و طبعا جوون نیست ).
*(تعریف و تمجیدهای امشب برنامه نود از سردار آزمون و گفتن اینکه بعد دایی دوباره یک مهاجم پیدا شده ؛ اغراق آمیزه . )
سه - حرکت مردمک چشم دکتر بیزن به چپ و راست در لحظه حرف زدن ( دقت کنین )
*(چرا آقای کی روش نتونسته یه پلی میکر ایجاد کنه تو این سه سال ؟ این هم حرفیه . آقا ایجاد کن .بابای خداداد عزیزی یک صدم امکانات تو رو نداشت کی روش. )
چهار - آقا دکتر ... ( علیرضا منصوریان به هنگام خطاب قرار دادن دکتر بیژن ، انگار که می خواد آمپولزن محلشون ب کمپلکس بزنه بالای باسنش)
* آقا ، فردوسی پور توی این بحث مجری نیست و کارشناسه .
پنج -نگاه دکتر بیژن به علیمنصور ( یه جوری شاکیه بد . تلخه ولی یه جوری به نظر فهمیده دیگه دوره ش گذشته .)
*(اینکه حاج صفی تو کرنر می یاد بیرون محوطه جریمه یا بازیکن ها ی ایران بازیکنهای بحرین رو می کشن به تیر یک و دو چیز عجیبی نیست . بریم گلهای دوره علی پروین تو تیم ملی رو هم تحلیل کنیم .)
شش - دکتر بیژن قرارداد کی روش رو دیده ( قبوله یا نیس؟)
*این مربیان ایرانی هستند که پول نمی گیرن ولی کی روش پول می گیرد. کفاشیان خیلی آدم دوگانه ایه .
هفت - سرپرست تیم ملی ... (سرانجام سطح بحث فنی درباره تیم ملی به اینجا رسید .)
*(دکترجان می ری پشت سرت درو ببند.)
هشت- بست توییت :دیگه شک ندارم بیژن ذوالفقارنسب امشب موریانه میشه و میره قرارداد کیروش رو ریز ریز میخوره ( چه کسی جز پارسا بختیاری؟)
:)))
هشت - اگر در این لحظه من کی روش بودم ... ( فکر می کردم کجا بهتر از ایران . خدایی .)
* (عادل فردوسی پور در حمایت از سرمربی تیم ملی وحشتناک به ورطه هواداری فروافتاده . او روی موج پیامک هاست و شاید پیامک ها روی موج او . موضوع مهم می تواند این باشد که یک فرصت خوب برای نقد تیم ملی با این چیدمان از دست رفت . )
نه - قیاس تیم ایران با اتلتیکو ... (البته به شرط نتیجه گیری . یادمون نره تیم سیمونه تیمیه که می بره و یادمون نره ما حذف شدیم .)
*( 4 سال پیش بعد حذف از جام ملتهای آسیا دور دور جوادنکونام بود و مهمان برنامه محمد نوری تا بگه حقش بود تو بازی کره به میدون بره . اون وقتا رضا عباس زاده هنوز ایجاد نشده بود واسه آنالیز های این مدلی . )
ده-کی روش : من اون شخصی بودم که راجع به لیگ ، مربیان و تیم ها حرفی نزدم ( خاطرات ژوزه محاله یادم بره ) .
*( شاید هم می خواستیم بنویسیم که برنامه نود امشب ، برنامه قانع کننده ای نبود ولی کی روش آخرکاری حرف از استعفا زد ... اینکه سرمربی تیم ملی حرف مهمش را بگذارد و آن را در نود بزند ؛ و اینکه برنامه طوری تمام شود که ته دل مردم از ماندن کی روش قرص بشود موفقیت است. )
- ما هم کی روش را دوست داریم اما بوق زدن کار لیدرهاست .
ویرایش توسط MIRLORD : 02-01-2015 در ساعت 12:38 AM
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
اجرای s-uperbowl 2015 به عهده ی ایشونه
در حال حاضر 437 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 437 مهمان ها)