نوشته اصلی توسط Milad میخواستیم 10 تا هم ازتون بگیریم ولی سگ خورد سر به سر میدیم بیل رو بدین دخیا مال شما
نوشته اصلی توسط HO33E!N سال بعد اصغر دروازه بان اولتونه دلم واسش تنگ شده
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N دخه آ مال ماس ...من کوادرادو هم دوس داشتم حیف شد بیگلیا و گوارین رو کجای دلم بزارم بعد فروش الونسو رئال خواست بخرشون
نوشته اصلی توسط Chavosh بیل رو بدین دخیا مال شما ایارا یا نهایت میتونم ایکرو بهتون بدم با اصغر بشینن از خاطرات شیرین الکلاسیکو به هم بگن
منچستر یونایتد با مبلغ 35 میلیون پوند خواهان مارکینیوس است
نوشته اصلی توسط Milad ایارا یا نهایت میتونم ایکرو بهتون بدم با اصغر بشینن از خاطرات شیرین الکلاسیکو به هم بگن بذار اونا در خودتون بمونن بیل عمرن عمرشو تو لالیگا تلف کنه ساخته شده واسه جزیره
امشب بارسا ببازه اختلاف بشه 8
نوشته اصلی توسط Milad پس یه شیرینی باید بدی هنوز كه مشخص نشده قراره زنگ بزنن نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi نوید فایل اینترو رو برام آپ کن اشتباهی پاک کردم باشه الان
نوشته اصلی توسط mohammad بیگلیا و گوارین رو کجای دلم بزارم بعد فروش الونسو رئال خواست بخرشون رئال از این خریدا کم نداشته ...درنته اومد یه گل از وسط زمین زد گفتن این همون مهره ی موعوده
نوشته اصلی توسط HO33E!N منچستر یونایتد با مبلغ 35 میلیون پوند خواهان مارکینیوس است زوج سیلواس ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 429 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 429 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن