نوشته اصلی توسط Rasool24 الی جون ! عزیز دل انگیز ! یه آلبومی هست میتونی از آیتونز بخری واسه دانلود ؟ لطفا ! نع
نوشته اصلی توسط Rmin خب نمیدونن چی بگن به رضا بگو 5 تومن میگیره بهت میگه 5 تومن خر ککوسسس نمیده
واسه اون گل نیس یه لقمه نونه ضامن این که کتک نخوره تو خونه
نوشته اصلی توسط Herzeleid نع تو الی هستی ؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط yaran 5 تومن خر ککوسسس نمیده همه البوماشو بزار دانلود بالاخره در میاد یکیش
نوشته اصلی توسط Herzeleid سجاد فلوریدا چقدر پول میخواد ؟؟ زیاد یعنی ادم بره یه جزیره شخصی بخره با زنش بره بیخیال دنیا تا اخر عمرشون اونجا زندگی کنند
نوشته اصلی توسط Rasool24 تو الی هستی ؟؟ عزیزم دلم شما تازه اومدی با سلسله مراتب مجمع اشنایی نداری!
نوشته اصلی توسط Rmin همه البوماشو بزار دانلود بالاخره در میاد یکیش همه رو تو دی وی دی دارم اما دی وی دی ها اسم نداره حال ندارم دنبالش بگردم خخخخخخخخ
نوشته اصلی توسط Herzeleid عزیزم دلم شما تازه اومدی با سلسله مراتب مجمع اشنایی نداری! میشه راهنمایی کنید ؟؟
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH زیاد یعنی ادم بره یه جزیره شخصی بخره با زنش بره بیخیال دنیا تا اخر عمرشون اونجا زندگی کنند ای بابا ای بابا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 481 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 481 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن