[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی از این تاپیک دان کرده واقن کیفیتش خوبه ؟
اپلود بوی![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی از این تاپیک دان کرده واقن کیفیتش خوبه ؟
اپلود بوی![]()
من از اینجا دانلود نکردم ولی من و تو نشون میده خیلی کیفیتش خوبه
صادق لاریجانی: قرآن اجازه نقد پیامبر را به کسی نداده است![]()
امیر فول ارشیو سامی بیگی نیس تو سایت ؟
من گشتم ندیدم
رائول مارتين يك مرد انگليسي و بيولوژيست است. او روي سنگ هاي خارا و غيره مطالعه مي كرد و در كتاب عالم ِ سنگ ها مي گويد :(( در سنگ ها بيش از جانوران و موجودات زنده اسرار حيات و معجزات وجود دارد. ))
اين دانشمند بر روي فسيل سنگ هايي كه در آن ها نقش حيواني حك شده و از نظر فيزيك، حيات در آن نيست مطالعاتي كرده است. اين سنگ ها را در 1200 درجه حرارت داده و بعد يك قطره از اين مايع را در زير ميكروسكوپ هاي قوي گذاشته و مشاهده كرده است كه ميلياردها شيء زنده در اين مايع به سرعت در حركتند. از آن ها فيلم گرفته است و سير تكاملي آن ها را مشاهده نموده و ديده است كه رشد اين سلول بي شكل همانند جنين در شكم جانوران است؛ بعد مي گويد: هيچ وقت حيات تازه پديد نمي آيد، همواره تمام ذرات عالم ماده روي زمين، تمام ِ ذرات ِ كوه ها و سنگ ها و ... عبارتند از مجموعه ي متراكم شده ي زندگي ها كه يك وقتي حيات داشته و بعد حياتشان متوقف شده است؛ نه اينكه تمام شده بلكه به صورت ِ فسيل در حال ِ ركود باقي مانده و هر گاه در شرايط ِ مساعد قرار بگيرد حياتش تجديد مي شود. پس بشريت با مرگ پايان نمي پذيرد و بعد از مرگ حيات مي گيرد.
فيزيكدان ِ قبل اين را قبول نداشته و اگر فيزيكداني به مسئله ي حيات و خلود معتقد بوده است از لحاظ ِ اعتقاد ِ سنتي او بوده نه توجيه ِ علمي. اما فيزيكدان ( رائول مارتين ) كه حالا اين حرف ها را مي گويد و مترلينگ كه اين موضوع را تعريف مي كند، هر دو ضد ِ مذهبي هستند.
![]()
در حال حاضر 306 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 306 مهمان ها)