کسی که بهترین صدارو موقع ظبط از من میگیره بهروز صفاریانه ..
کسی که بهترین صدارو موقع ظبط از من میگیره بهروز صفاریانه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهه زجرم شر شده ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از بارش ترد بارون و بارون و
چشم های گریون و چشم های گریون و
خواب پریشون و خواب پریشون رسیدم
من از کوبه های تبرهای وحشی و
از هق هق تک درخت های بی جون و
از بی سرانجام بیدهای مجنون رسیدم
به دادم برس ، به دادم برس
من از بال زخمی ترین زخم پرواز و پرواز و آغاز سنگین
ترین موج طوفان و طوفان و کوران و سرما رسیدم
من از گوله برف های ته مونده ی سرد کوه ها و
از بین ابرها و ابرها و از خشک برگ درخت های تنها رسیدم
تو اما خود من ، خود با تو بودن
خود بی بدیل شکوه رسیدن
تو مثل یک آغوش اندازه ی من
به دادم برس ، به دادم برس ، به دادم برس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۱ ساعت ·
امشب میهمان جنوبیهای خونگرم در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خواهیم بود و ۲۳ بهمنماه در دو سانس در «محمودآباد» برنامه خواهیم داشت. منتظر یه شب پرانرژی و خاطره انگیز دیگه باشید.
در آغوشم راه برو
و موهایت را
در باد پریشان کن
این پرچم های سیاه را
که سال ها بعد
صلح ، سفیدشان خواهد کرد
موهایت را رنگ بزن
تا زیبایی
با پیراهن های دیگرش
به خیابان بیاید...
مجموعه شعر" اتاق پرو "/ مهدی اشرفی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کز دیو و دد ملولم و انسانم ارزوست. . .
بس حادثه تاسف باری بود
پروردگارا ما را از دست پیروانت نجات بده
در حال حاضر 438 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 438 مهمان ها)