نه برای فرار و كار كردن در لسآنجلس بلكه در گوشهای از دنیا زندگی خواهم كرد كه قانونی وجود داشته باشد و رعایت و اجرا شود. قضیه كوچ من جدی است
نه برای فرار و كار كردن در لسآنجلس بلكه در گوشهای از دنیا زندگی خواهم كرد كه قانونی وجود داشته باشد و رعایت و اجرا شود. قضیه كوچ من جدی است
هر روز تی وی هست حرف رفتن میزنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به صرف ایجاد یك بمب تبلیغاتی موثر در فروش آلبوم نه عزیزانم را كشتم، نه بیماری سخت گرفتم، نه فرزندم را بیمار كردم، نه درمورد «علی دایی» بدگویی كردم و نه در مورد «حامد بهداد» قبل یا بعد از انتشار آلبوم بدگویی كردم تا آلبومام مورد توجه قرار بگیرد؛
هنوز قراره بره
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
آخ بچه ها زانوم عمل کردم خیلی درد میکنه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
همواره هم اعلام كردهام 70درصد به دلیل مشكلات پرونده قضایی و 30درصد نیز به دلیل مشكلات موسیقی بوده است و اگر گفتم در صورت عدم اصلاح شرایط كوچ میكنم، كوچ خواهم كرد. با کجات این اندازه گیری دقیق رو کردی
حمید حامی خودشم جر بده وضع همینه
آلبوم آخرش تنظیما انگار دهه پنجاس
چند روزی بیشتر تا گرمی 2015 نمونده جای بانو کنار سر پل مکارتنی ه
پروردگارا ما را از دست پیروانت نجات بده
Kaveh Afagh
امشب ساعت 22 عوامل فیلم" رخ دیوانه " که تا به امروز از دید تماشاگران به عنوان فیلم برگزیده انتخاب شده، ابوالحسن داوودی کارگردان، کاوه آفاق خواننده، صابر ابر،طناز طباطبایی،ساعد سهیلی و...
در سینما فرهنگ پذیرای شما خواهند بود
در حال حاضر 232 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 232 مهمان ها)