[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکسای خوزستان و میبینم یاد کال آف دیوتی بعد از حمله هسته ای میوفتم
.
چهاردهمين جشن سينمايى تلويزيونى دنياى تصوير( جشن حافظ) منتشر شد...
دو ترانه در اين دى وى دى دارم كه يكيش جديده ،از اشعار حضرت حافظ كه خيليم دوسش دارم...
یزدانی
این تتلو چرا نمیکشه بیرون ادم انقد نچسب
Ghost Stories Coldplay خیلی سرتره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
درود وسپاس به همه یاران عزیز همانگونه که در سال گذشته به اطلاع رساندم بنده تمامی اندامهای کالبد خود را در صورت مرگ مغزی برای اهدا به دیگران در اختیار انجمن حمایت از بیماران کلیوی شهر کرج گذ اشته ام که کارت آن همواره در جیب بنده میباشد .اما بعد ازمرگ خویش نیز کل جسد خودرا برای استفاده در آناتومی و پاتو لوژی به دانشجویان دانشکده پزشکی اهدا نموده ام که سند تعهد آن درانجمن حمایت از بیماران کلیوی کرج میباشد لذا از تمامی دوستانیکه مرا میشناسند خواهشمندم هنگام فو ت من مراتب را به باز ماندگانم یاد آوری نمایند تا مبادا در اثر القائ احساسات اطرافیان مرا به خاک بسپارند .باشد که اگر در طول زندگی خود برای جامعه سودی نداشته ام جسدم مورد استفاده برای علوم پزشکی قرار گرفته ودیگر یاران هم برای مراسم بنده به زحمت نیافتند.سپاس
در حال حاضر 441 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 441 مهمان ها)