نوشته اصلی توسط Peyman خدا رحمتش کنه مرسی
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 اصراف در مرام ما نیست خوب یا ببردش چهارشنبه بازار از این دو زاریها هرچی میخواد واسش بخره با 10 تومن میخونه یه عالمه واسش کادو بگیره به خاطر این برهه حساس قبوله ولی در موارد که طرف مدلش بالا بود منو خبر کن چون کار یه نفر نیست این رفیق ما رو بچکونی کلا 5000 تومن از جیبش بیرون نمیریزه
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
نوشته اصلی توسط Rasool24 قبلش یه دبلیو سی هم برو ببین تو شورتت چیزی نباشه
نوشته اصلی توسط Peyman این رفیق ما رو بچکونی کلا 5000 تومن از جیبش بیرون نمیریزه افرین بهش من تا حالا فقط کادو گرفتم تا حالا کادو واسه کسی نگرفتم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 قبلش یه دبلیو سی هم برو ببین تو شورتت چیزی نباشه چیزی گم کردی ؟؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 چیزی گم کردی ؟؟؟ اره فقط دست نزن بهش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 اره فقط دست نزن بهش پس بی زحمت زود بیا تحویلش بگیر ! از صب داره با ماله من دعوا میکنه
بریم تماشای بازی
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 افرین بهش من تا حالا فقط کادو گرفتم تا حالا کادو واسه کسی نگرفتم دارم فکر میکنم تو تمام زندگیم تا حالا یک شاخه گل واسه کسی نگرفتم.تو راز بقا یک شامپانزه نشون میداد واسه ماده گل کنده بود . یعنی از اونم کمترم .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 394 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 393 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن