من پیشنهاد میکنم تا غلومی پیشدستی نکرده با هرمز شجاعی مهر یه ارتباطی بگیرین شاید تونستیم گیر بیاریم
من پیشنهاد میکنم تا غلومی پیشدستی نکرده با هرمز شجاعی مهر یه ارتباطی بگیرین شاید تونستیم گیر بیاریم
ممر کجایی ؟
بیا دیگه کیون نشور رشتی
حامتین تو کدوم گوری هستی ؟
دیوثا حالا به کمکتون احتیاج دارم نیستین ؟
مجله اومده ممر
خوابیدی ؟
یکی نیست یه تگ بزنه ؟
اشترم تو دیگه چرا عشقم ؟
ممر دیوث کلوچه خور کجایی ؟
ای خدااااااا عجب گیری کردیم با این رشتی
یه بار نشد باشی ، دیوث بعد میره میگه کل پیچو من میگردونم
همیشه تا سر ظهر کیون میندازی؟
آخ جون آنلاین شد ممر
دوباره که آف کردی کلوچه خور
عجب گیری کردیم بخدا
بیماری سوارز با تاخیر انتقال یافت
Hero Enter
Viva Real Madrid
هی من میخوام بحثو باز نکنم
سجاد خوشگله تو برره که به سجاد جون داداش معوف بود !
سجاد : داداش علیرضا مجید صداش با احساسه تو که نمیخوای مجید بخاطر تنظیمای الکی البومش فروش نره باید با سیروان کار کنه
ادمین فروم طرفدار سروش اس اچ پی ترک : داداش سجاد راست میگه دیشبم براش یه ترک پخش نشده با تنظیم استاد سروش پخ کردم گوش کرد خودش گفت از کارای قبلی دیجی بلک رینگ خیلی بهتر بوده
سرپرست گروه طرفدارای عبدلی : اقا جان هم عبدلی هم داداش مجید جفتشون استادن هم ترانه میگن هم اهنگ میسازن هم تنظیم میکنن نیازی به اینا ندارن
سجاد : ببین من دیشب برات گفتم تنظیم بلک رینگ خیلی خوب بود اما بیسش کمه ! یادته اهنگ پارسالی که تاپیک نقدشو زدم خودت گفتی با نظرت موافقم من هنوزم میگم اگر مجید سوز صداشو منتقل کنه اصلا نیازی به این تنظیما نداره والا لازمه موسیقی پاپ امروزه من همه اهنگارو انالیز کردم تنظیمای سروش و بلک رینگو حفظم بخدا اصلا عیبی نداره از اینا تنظیما برای بازار هم استفاده کنه حالا وقت شد فردا شب تاپیکشو میزنم
در حال حاضر 88 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 88 مهمان ها)