سجاد اینارو کی ادمین کرده جدا
سجاد اینارو کی ادمین کرده جدا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]دوست گرامی تقلبیه صدای آقای تنابنده رو اولش نشنیدید.کمی دقت کنید معلومه
لحن
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] الان خود آقای چاوشی در جریانه ؟شما گذاشتید؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]من پیام میدم اگر اجازه دادن گوش میکنم.فعلا به دوستان هم پیشنهاد میکنم گوش ندهند.منتظر باشید خبر رو از آقا محسن میگیرم همینجا میگویم.شما هم دوستخارجیاینو پاک کنید.
در حال حاضر 379 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 379 مهمان ها)