صداي رضا صادقي انگار كوك نيست
يه جوري شده صداش
درپی شکستهای اخیرش در کرکوک
«داعش قصد دارد ١٧ پیشمرگ کرد را زنده در آتش بسوزاند»
گروه دولت اسلامی، داعش باپوشاندن لباس نارنجی بر تن ١٧ نفر از پیشمرگههای کرد اسیر در دست این گروه و انداختن آنها در قفسهایی شبه آنچه که خلبان اردنی را در آن زنده به آتش کشیدند، در خیابان گرداندند.
بنابه گزارش روز شنبه چهاردهم فوریه، وبسایت «دیلیمیل»، پیشمرگههای اسیر در لباس نارنجی رنگ و با دستبند و پابند، در حالی که هرکدام در داخل یک قفس بودند در خیابانی مملو از جمعیت و در میان هیاهوی جمعیت حاضر گردانده شدند.
گفت: "من از زنی خوشم می آید که موقعیت ها را خوب بفهمد."
گفتم که منظورش را نمی فهمم و دستم را عقب کشیدم.
گفت: "مثلا در آشپزخانه یک کدبانو باشد و در اتاق پذیرایی مثل یک خانوم باشد و نه آشپز، در اتاق مطالعه یک زن متفکر و دانا و در اتاق خواب مثل یک...."
حرفش را تند و با تحقیر قطع کردم.
گفتم: "مثل یک هرزه."
از حرفم جا نخورد، با خستگی روی فرمان قوز کرد.
گفت: " زنی که فکر می کند در اتاق خواب باید فیلسوف باشد احمق است."
رویای تبت، نوشته فریبا وفی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخنگوی دولت دهم که در مسجد حضرت زینب (س) تهران سخنرانی میکرد در پاسخ به سوالی در ارتباط با پاکدستی دولت احمدینژاد و اینکه «چرا دولتی که ادعای پاک دستی داشت این چنین از آب درآمد» گفته است: شما رهبری و شهادتشان را قبول دارید. ایشان اعلام کردند محبوب ترین دولت بعد از مشروطه همین دولت است. چند بار هم بر پاک دستی این دولت صحه گذاشتند. حالا میخواهند نقطه قوت دولت احمدینژاد را خراب کنند.
غلامحسین الهام در ادامه با تاکید بر سالم بودن دولت احمدینژاد گفت: مطالعه کنیم دیگر! اسناد را بدست آورید. هر کس چیزی گفت دلیل و برهان بخواهیم. دزد بود؟ چه دزدید؟ امام راحل ارث پدری شان را که زمینهایی بود به مستضعفین بخشیدند، هر چه در حسابشان بود را دادند به جامعه مدرسین حوزه علمیه و چیز بسیار مختصری از منزل برای خانوادهشان قرار دادند. اقای احمدینژاد همین سیاق امام را داشت و دارد. دولت احمدینژاد در میان دولتها اولین دولتی بود که رئیس جمهورش شفاف و علنی گفت من این را دارم. امروز هم میگوید من این را دارم.
الهام درحالی بر سالم و پاکدست بودن دولت احمدینژاد تاکید میکند که در دو سال اخیر هر روز گوشهای از فساد درون این دولت فاش میشود و همین ماه گذشته بود که محمدرضا رحیمی معاون اول احمدینژاد به جرم فساد مالی در دادگاه به زندان و جریمه نقدی محکوم شده است.
در حال حاضر 435 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 435 مهمان ها)