نوشته اصلی توسط AkbaR تولدت مبارک صاحب اکبر جون مرسی فیلما خیلی خوب بود borat خیلی باحال بود Some Like It Hotم خیلی خوب بود چقدر فرق داره با امروزیا . خیلی چیزاش باحالتره بعضی موقع ها ...
بار جدایی خیلی سنگینه
نوشته اصلی توسط AkbaR لینک دانلود ارور
نوشته اصلی توسط Herzeleid ارور لینکش خرابه....
نوشته اصلی توسط Herzeleid بازی سخته ولی میبریم دیگو یکی از محبوب ترین بازیکنای تو تیمه عشقه واقعی بازیکن خیلی خوبیه ولی خیلی رو اعصابه اوندفعه صدای جراردم دیگه در اورد
ناهید ... دارم میام ناهید ...
kamyab74
نوشته اصلی توسط Rmin اکبر جون مرسی فیلما خیلی خوب بود borat خیلی باحال بود Some Like It Hotم خیلی خوب بود چقدر فرق داره با امروزیا . خیلی چیزاش باحالتره بعضی موقع ها ... قوربونت کمدی درست و حسابی همون کلاسیکا خوبن الانیا بیشتر هجو و شوخیای ناجور و ... که بعضی وقتا دیدنشون خوب است
Rmin
نوشته اصلی توسط Rmin ناهید ... دارم میام ناهید ... یه خرخرم می کنه یه چی می گه مث دارم می خوابم
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط AkbaR قوربونت کمدی درست و حسابی همون کلاسیکا خوبن الانیا بیشتر هجو و شوخیای ناجور و ... که بعضی وقتا دیدنشون خوب است کلا خیلی حس خوبی داشت یه جور بازی میکنن ادم لذت میبره از نوع طنز ... یکی دوتا درام خوبش رو هم بهم میگی ؟ مرسی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 373 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 373 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن