عجب نرم افزار تخمیه چرا کم حجم نمیشه اشترم کجایی با یوتیوب کات کنی
عجب نرم افزار تخمیه چرا کم حجم نمیشه اشترم کجایی با یوتیوب کات کنی
اشترم لینک قبلی گذاشتم تایم 10:21 تا 12:46 رو کات کن یوتیوب بزن سرور ممر
ممر باس برم اینو بگیر بزن پایین همین لینک الان ، بنویس مصاحبه تهیه کننده جداگونه
خدایی اولین باری که پلیش کردم البوم کامنت باند رو فک کردم هندفونم خراب شده صدا خواننده نمیومد![]()
ماجرای نوزاد ۹ ماههای که به خاطر دیدن سریالهای صداوسیما خودارضایی میکند[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]وبسایت "شیعهآنلاین" که خود را حامی و طرفدار همهی "مراجع تقلید" شیعه، مستقل از مشی سیاسیشان معرفی میکند، با انتشار مطلبی انتقادی از برنامههای تلویزیون جمهوری اسلامی، مدعی شد که یک نوزاد ۹ ماهه درنتیجهی دیدن این برنامهها روزی سه بار خودارضایی میکند.این وبسایت در گزارش خود به نقل از یک پزشک متخصص اطفال به نام "خانم دکتر هاشم" نوشته:
«هفته گذشته یکی از بیماران، نوزاد ۹ ماهه خود را نزد بنده آورد و گفت "فرزندم هر روز سه بار به خود میپیچد و دقایقی بعد شروع میکند لبخند زدن. در همین حال شلوارش هم خیس میشود. ابتدا فکر میکردم ادرار کرده اما بعد از بررسی موضوع متوجه شدم خیسی بر اثر ادرار نیست لذا نگران شدم و نزد شما (پزشک) آمدم". بعد از تعدادی سوال و شنیدن پاسخ این بانوی نگران، متوجه شدم که وی همواره برای سرگرم کردن نوزادش، او را مقابل تلویزیون میگذاشت تا برنامه کودک یا دیگر برنامههای تلویزیونی اعم از سریال و غیره را مشاهده کند. ابتدا فکر کردم که این خانواده در خانهشان ماهواره دارند، اما متأسفانه فهمیدم حتی ماهواره هم ندارند بلکه این کودک از طریق برنامههای بد آموزش رسانه ملی به خصوص سریالهایی که پخش میشود، تحریک میشده و به این شیوه خودارضایی میکرده است.»
گفتنی است گردانندگان "شیعهآنلاین" پیش از این نیز در روز ۱۵ بهمن، در اعتراض به وضعیت "حجاب" در کشور، فعالیت این وبسایت را به مدت یک روز متوقف کرده بودند. (اینجا: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])
واد د فاک مگه ۹ ماهِ هنو چیزی داره که بخواد ارضا بشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز مژه هاتون به کجا پل زدن ؟![]()
در حال حاضر 701 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 701 مهمان ها)