[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديگه مشروب مست شده از من..
من يه خاكسترم ازين سيگار...
چه تنظیم ریدمانی داره این اهنگ شهروز ، انگار یه بچه با برنامه داره بازی میکنه
شونصدتا برنامه نصب کردم تبلیغات وا نشه هنو وا میشه
ولي یکی همیشه از دستم در میره..!
درگذشت پدر نوتلا
مخترع «نوتلا»، مشهورترین برند شکلات صبحانه جهان، هفته گذشته در 89 سالگی درگذشت. میکله فررو، در آلبا، زادگاهش در شمال غربی ایتالیا و شهری که کارخانهاش در آنجا قرار دارد، به خاک سپرده شد. او در سال 1946 وارث شرکت کوچک شیرینیپزی پدرش شد که کِرِم غلیظی را با پایه شکلات و فندق تولید میکرد. او این فرمول را کمی تغییر داد و در سال 1964 محصول جدیدی به نام «نوتلا» برای صادرات به تمام اروپا تولید کرد. موفقیت این محصول، فوقالعاده بود و شرکت در قدمهای بعدی محصولات موفق دیگری مثل «کیندر» (در ایران به تخممرغ شانسی مشهور است)، «فررو روشه» و «مونشری» را به بازار فرستاد. این شرکت در حال حاضر بیش از 22 هزار نفر کارمند در سراسر دنیا دارد و گردش مالی سالانهاش حدود 8 میلیارد یورو است. ثروت خانواده فررو 4/23 میلیارد دلار است و ثروتمندترین خانواده ایتالیا و سیامین ثروت بزرگ جهان به شمار میرود.
فردا سر صبونه یادش رو گرامی میداریم
در حال حاضر 456 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 456 مهمان ها)