مراحل رشد سبزه گندم
برای سبز كردن گندم:
* 12 روز مانده به عید، یك لیوان گندم درون كاسهای ریخته و به اندازه 2 تا 3 بند انگشت روی آن آب میریزیم و تا 2 روز صبر میكنیم و طی این مدت 2 بار آب آن را عوض میكنیم.
* وقتی گندمها شروع به جوانه زدن كردند، آب كاسه را خالی كرده و گندمها را درون یك دستمال نخی میریزیم.
* سعی كنید دستمال همیشه مرطوب بماند.
* وقتی گندمها شروع به ریشه زدن كردند آنها را به آرامی از درون دستمال خارج میكنیم.
* گندم ریشه زده را درون ظرف مورد نظرمان آریخته و به طور یکنواخت پخش می کنیم
* روی گندمها را پارچهای نخی انداخته و هر روز روی آنها كمی آب اسپری میكنیم تا ساقه پیدا كند.
* وقتی ساقه نقرهای رنگ شد پارچه را از روی آن برداشته وظرف را در زیر نور و جای خنك قرار داده، هر روز مقدار كمی آب در حدی كه مرطوب بماند روی آنها اسپری میكنیم.