وی اعلام کرد که نمیدانم یک جوانی از کجا وارد سیستم ایران شد و هماکنون دو میلیارد و 700 میلیون دلار پول مملکت در اختیار ایشان قرار گرفته است که اگر این پول به کشور بازگردانده نشود مایه روسیاهی خواهد شد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کبل بزن با کامپیوتر برو فولدآپشن ، گزینه ی هیدن رو بزن رو نمایش ، 3تا تیک پایینشم بزن
بعد برو تو پوشه ی عکسات ببین پوشه ای که به صورت هیدن میاد چقد حجم داره
کش رو که نمیشه پاک کرد الدنگ گوشی رو خاموش کنی کش پاک میشه، دوباره روشن کنی برنامه ها که بارگذاری بشن میرن تو کش
کش یه حافظه ای هست بین پردازنده و رمت که باعث میشه اطلاعاتی که زیاد استفاده می کنی خیلی بیشتر در دسترس پردازنده باشه
تازه سیستم عامل رو اپدیت کردم ، هارد رو هم تازه عوض کردم سیستم رو فلش کردم ولی این باز اینجوریه
الان کلین کردم فضا بیشتر شد ولی بقیه رو میخوام پاک کنم نمیتونم
هارد وختی پر میشه بالاخره میشه یه سری اطلاعات رو پاک کرد فضا بیشتر شه ، مموری اینجوری نیست ؟
اونارو نمیدونم چیه ، گوشیای ما اونارو نداره
راس میگه دیوث مک کار می کنه خب یه ویدنوز پیدا کن بزن اونجا
تو مک اگه امکان هیدن داره بزن تو گوگل پیدا کن، البته این نوع هیدن شدن خیلی سطح پایین تره با یه تنظیمات اضافه تری نمایش داده میشه
همینطوری هم میتونی سایز پوشه ی عکستو نگاه کنی، بعد ببینی کل عکست همونقد حجم داره یا نه
در حال حاضر 138 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 138 مهمان ها)