نوشته اصلی توسط MaMaTiR چی جرت میده باو یا قبول میکنه یا میگه نه نمیخوام باهات صحبت کنم ته تهش بی شخصیت بازی در بیاره میگه گم شو بیرون از همین تهش میترسم ! حس خیلی بدی داره وقتی اینجوری بگه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 باو تو دعا کن قبول کنه ! من واسش عین هیتلر سخنرانی می کنم سخنرانی نمیخواد این چیزا باید خیلی ساده و بی حاشیه گفت تو الان دست و پاتُ گم کردی تا قبول کنه که ذوق مرگ میشی دیگه نمیدونی چی بگی! مثلا میخوای بگی چی؟؟
نوشته اصلی توسط Rasool24 از همین تهش میترسم ! حس خیلی بدی داره وقتی اینجوری بگه اگر تو محترمانه برخورد کنی و درخواستتُ اون طوری که گفتم بگی اگر انسان نیمه محترمی هم باشه همچین جوابی نمیده
نوشته اصلی توسط Rasool24 باو تو دعا کن قبول کنه ! من واسش عین هیتلر سخنرانی می کنم والا هیتلر میخواست از اوا درخواست کنه بیرون انقد جرم میده جرم میده نکرد :|
نوشته اصلی توسط Herzeleid سخنرانی نمیخواد این چیزا باید خیلی ساده و بی حاشیه گفت تو الان دست و پاتُ گم کردی تا قبول کنه که ذوق مرگ میشی دیگه نمیدونی چی بگی! مثلا میخوای بگی چی؟؟ مثلا از بحران خاورمیانه و روند مذاکرات 5+1 صحبت می کنم
نوشته اصلی توسط Rmin والا هیتلر میخواست از اوا درخواست کنه بیرون انقد جرم میده جرم میده نکرد :| ولی من هنوز معتقدم یا خودش منو جر میده یا صاب کارش
نوشته اصلی توسط Rasool24 مثلا از بحران خاورمیانه و روند مذاکرات 5+1 صحبت می کنم غلط کردی اون تاپیک منه
نوشته اصلی توسط Herzeleid البته با دختر خارجی این نه تنها بد نمیشه بلکه به شدت دستمایه شوخی و خنده و .... هم میشه و دست در دست هم قهقه زنان میان بیرون اما خب اینحا ایرانه دقیقا حالا اینجام طرفم پول همراش نیست دوتایی ظرف میشورن خاطره میشه بالاخره
نوشته اصلی توسط Rmin غلط کردی اون تاپیک منه اوه ببخشید ! آخ خداکنه اهل موزیک باشه به جان خودم کلشو میخورم انقدر که باهاش صحبت کنم
نوشته اصلی توسط Rasool24 ولی خودمونیم ! دوست دختر شاغل هم خیلی خوبه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 435 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 435 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن