نوشته اصلی توسط Herzeleid چه خوب! کاش کارگروه نقد فعال بود تا با دوستانِ جان میدیدم تو ببین اگه خوشت اومد به اونا هم بگو ببینن.. بعدا به صورت تفصیلی به نقد و بررسی این فیلم بپردازید
نوشته اصلی توسط MaMaTiR تو ببین اگه خوشت اومد به اونا هم بگو ببینن.. بعدا به صورت تفصیلی به نقد و بررسی این فیلم بپردازید بعید میدونم همچین فیلمی باشه! امیدوارم تحملش سخت نباشه واسم
نوشته اصلی توسط Herzeleid بعید میدونم همچین فیلمی باشه! امیدوارم تحملش سخت نباشه واسم اگه ژانر معمایی مثل من دوست داشته باشی.. بعید میدونم بدت بیاد.. حالا شاید خیلی حال نکنی اما فکر نمیکنم بدت بیاد چند نفر دیگه هم دیدن خوششون اومد.. البته هرکی ی سلیقه ای داره مطمئنا بد نبوده که هالیوود از روش کپی ساخته حالا وقتی دیدی متوجه میشیم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اگه ژانر معمایی مثل من دوست داشته باشی.. بعید میدونم بدت بیاد.. حالا شاید خیلی حال نکنی اما فکر نمیکنم بدت بیاد چند نفر دیگه هم دیدن خوششون اومد.. البته هرکی ی سلیقه ای داره مطمئنا بد نبوده که هالیوود از روش کپی ساخته حالا وقتی دیدی متوجه میشیم معمایی دوست دارم اره... قطعا همین طوره
بریم اماده بشیم برای خواب دیگه اوقات خوش محمد امین و سجاد و ارمین اگه هستین
Rmin
نوشته اصلی توسط MaMaTiR بریم اماده بشیم برای خواب دیگه اوقات خوش محمد امین و سجاد و ارمین اگه هستین این طوری؟؟ ایام به کام
MaMaTiR
پرم از وحشت تنهایی اما دارم تسلیم این تقدیر میشم
کاشکی یه روز صب شه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR بریم اماده بشیم برای خواب دیگه اوقات خوش محمد امین و سجاد و ارمین اگه هستین شبت بخیر
نوشته اصلی توسط MaMaTiR بریم اماده بشیم برای خواب دیگه اوقات خوش محمد امین و سجاد و ارمین اگه هستین شبت شیک و خوش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 252 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 251 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن