نوشته اصلی توسط Rmin ژوزه مورینیو : مسی برای همیشه در بارسلونا خواهد ماند فقط در مورد گل انگلیس تو جام جهانی 1966 نظر نداده
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rmin ژوزه مورینیو : مسی برای همیشه در بارسلونا خواهد ماند تجربه به من ثابت کرده رو حرفای خوزه اصلا نباید حساب کرد برعکس وقتی خیلی با اطمینان چیزی میگه باید شک کرد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 فقط در مورد گل انگلیس تو جام جهانی 1966 نظر نداده دیشب 120 مصاحبشو گذاشته بود خیلی دلش از داوریا پر بود خدایی حقم داشت دیگه مونده بود برن ماشین بیارن از رو بازیکناش تو زمین رد شن تا داور خطا بگیره
نوشته اصلی توسط Rasool24 رفتی ؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid تجربه به من ثابت کرده رو حرفای خوزه اصلا نباید حساب کرد برعکس وقتی خیلی با اطمینان چیزی میگه باید شک کرد رفتن مسی احتمالش صفر نیست اما خیلی به صفر نزدیکه اگه بره هم میره psg
نوشته اصلی توسط Rmin رفتن مسی احتمالش صفر نیست اما خیلی به صفر نزدیکه اگه بره هم میره psg اومدن خوزه به بارسا خیلی محتمل تره تا رفتن مسی
نوشته اصلی توسط Rmin دیشب 120 مصاحبشو گذاشته بود خیلی دلش از داوریا پر بود خدایی حقم داشت دیگه مونده بود برن ماشین بیارن از رو بازیکناش تو زمین رد شن تا داور خطا بگیره به درد مربیگری تو ایران میخوره خوراکشه دست های پشت پرده اگه تو ایران بود هر روز جنجال ، میخندیدیم
نوشته اصلی توسط Rmin رفتی ؟ هنوز تازه از خواب بیدار شدم ! دیشب تا 8 صبح بیدار بودم
نوشته اصلی توسط Herzeleid اومدن خوزه به بارسا خیلی محتمل تره تا رفتن مسی دقیقا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 461 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 461 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن