من برم دیگه
فعلا دوستان
سلام به همه اونایی که چند وقتی ازشون دور بودم
متاسفانه شرایطی رغم خورد تا چند سالی از موزیک دور باشم و فقط هر چند ماه یکبار چند کار دلی از من بشنوید، باید بگم اصلا شرایط خوبی نبود چون موزیک تمام زندگی من هست.
واقعا باید تاسف خورد برای کسانی که از هر شرایطی سو استفاده می کنند و فضای هنر و موسیقی رو به لج کشیدند. چند وقتی است فردی با اسم «دی جی عابد» در موسیقی داره فعالیت می کنه و سعی می کنه از سابقه چند ساله من سو استفاده کنه، عابد بسطامی هیچ وقت فرد مدعی نبوده اما باتوجه به کیفیت ضعیف کارهای این دوستمون و برای دفاع از بزرگانی که در سال های گذشته با من همکاری داشتند تصمیم گرفتم دوباره با قدرت به صحنه برگردم تا پایانی باشد برای افراد سودجو.
البته این تنها دلیل من نبود چراکه احساس کردم با پایان مشکلات شخصی حال وقت آن رسیده که حضور پررنگ تری در موسیقی داشته باشم و از این بابت خیلی خوشحالم.
باید این نکته رو یادآور بشم که این تنها پیج رسمی من در تمام شبکه های اجتماعی است که توسط مدیر رسانه ایم اداره می شه و تمامی دوستانی که مایل به همکاری هستند می توانند از طریق مدیر رسانه ای برای همکاری اقدام کنند.
بهترین ها رو در آینده خواهید شنید چون لایق بهترین ها هستید.
عابد بسطامی
شیمبلی کجایی بیا به هم بگیم شما
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه اصلی البوم
چه نظراتی تایید نمی شود؟
-بیش از یک نفر را در یک کامنت معرفی کنید.
یعنی نظر من تایید نمیشه؟
فک کنم الان رفتیم بالای پاشایی
Hero Enter
Viva Real Madrid
میلاد بیا اینجا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 137 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 137 مهمان ها)