نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH من یه زمانی چشم یکیو گرفته بود، فقط اسمشو میدونستم و عکساشو دیده بودن ، رفتم تو فیس اسمشو زدم فامیلیشم نداشتم بعد یه هفته جست و جو از رنگ چشماش پیداش کردم میون اون همه اسم یکسان oh my god
کافه چیه بابا الان ملت با کمتر پورشه راضی نمیشن کس نگید فقط گوش کنید
دم شما گرم اقای موری توجه میکنی دختریم هست..فحش میدن در حد لالیگا نمیگن خانومیم هست نیست
نوشته اصلی توسط asc نه باو اگه یکی دیگه قبل اون برداره کلا باس قیدشو بزنی اونجور که پیداس دوس نداره سر کار ،این بحثا باشه من خیلی وقت ها دیدم خودش میاد در مغازه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 قبل از اینکه بیاد بندازم توو مغازه خوبه ؟ نه عزیز من شخصا باید بدی دستش سریع هم ناپدید شی
نوشته اصلی توسط Rasool24 قبل از اینکه بیاد مغازه برم بندازم توو مغازه چطوره ؟ نه نه نه نه نه رسول یه حرفایی میزنی ازت ناامید میشم!!!
نوشته اصلی توسط Rasool24 قبل از اینکه بیاد بندازم توو مغازه خوبه ؟ مطمئن شو به دست خودش میرسه بعد بنداز
نوشته اصلی توسط Herzeleid نه نه نه نه نه رسول یه حرفایی میزنی ازت ناامید میشم!!! پس چیکار کنم امین ؟ چجوری به دستش برسونم ؟
نوشته اصلی توسط *_* نه عزیز من شخصا باید بدی دستش سریع هم ناپدید شی فکر بدی نیست ! فقط امیدوارم ناراحت نشه !
نوشته اصلی توسط mali68 دم شما گرم اقای موری توجه میکنی دختریم هست..فحش میدن در حد لالیگا نمیگن خانومیم هست نیست به شما که من چند جا دیدم میکن داداش مکه شما خانومی ؟ نه جدی میکم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 483 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 483 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن