رییس پلیس پیشگیری ناجا گفت: برپایی تجمع برای برگزاری آیین چهارشنبه سوری ممنوع بوده و اجازه این کار داده نمیشود.
رییس پلیس پیشگیری ناجا گفت: برپایی تجمع برای برگزاری آیین چهارشنبه سوری ممنوع بوده و اجازه این کار داده نمیشود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو سفارش دادم پیمان
یه روش فوق العاده و زیبا برای رنگ آمیزی تخم مرغ های هفت سین استفاده از لاک ناخن هست ..
نوروز نزدیکه .. پیشنهاد میکنم یه بار از این روش استفاده کنید و نتیجه بی نظیر اون رو خودتون ببینید ..
روش کار :
ابتدا چند قطره لاک از رنگهای مختلف رو داخل یه ظرف کوچیک که داخلش رو از آب پر کردید بریزید ..
بوسیله یه سیخ چوبی آب رو کمی به هم بزنید تا نقش و نگارهایی روی سطح آب بوجود بیاد .. بعد تخم مرغ رو داخل آب قرار بدید تا رنگها رو به خودش بگیره ..
در آخر تخم مرغ رو به آرومی از آب خارج کرده و رنگهای اضافی رو با کمک خلال دندون از اون جدا کنید ..
برای خشک کردن تخم مرغ های رنگی هم یه راه جالب اینه که یه تکه یونولیت رو بردارید .. روی اون رو با خلال دندون پر کنید و تخم مرغ های رنگ شده و خیس رو روی خلال دندونها قرار بدید تا زیر تخم مرغ با جایی تماس نداشته باشه و به راحتی بدون تماس با جایی خشک بشه ..
امتیاز 8.4 بدک نیست ، نسبت به قیمتش ، ولی نظراتی که دادن خیلی متفاوته ، آدم گمراه میشه
دیروز داشتم گوشی ها رو نگاه میکردم ، مونده بودم بین نوت3 و اس 5 ، ولی با توجه به اینکه اس 6 داره میاد و میخوره تو کله ی قیمت اینا فعلا بیخیال شدم
الان دارم به این فکر میکنم که صبر کنم تا ویندوز فون چیکار میکنه با این ویندوز 10
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
در حال حاضر 324 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 324 مهمان ها)