من به کسی توهین نکردم اینجا اینجا یه جو صمیمانه داره و همه با هم راحتیم حالا شاید یه شوخی کنیم ولی اصلا توهین نمی کنم
تو توهین کردی نه من یه جورایی میگی انگار ما برو بیش از این اعصاب منو ک نکن گفتی جوابتم شنیدی در ضمن کار کردن با اونا برام مث اب خوردنه
اره احترام نیومده تو برو با پولای بابی جونت خوش باش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو آخرين کسي هستي که دوست خواهم داشت ..
آخرين چهره اي که به ياد خواهم داشت ..
و از همه مهمتر ، ديگه دلم برات تنگ نميشه !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 381 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 381 مهمان ها)