نوشته اصلی توسط Herzeleid نه نشد دیگه سخت شد فیلمنامه نویسی عکاسی که کار نداره دیگه! 12 تا کار یه روزه اینده ای هم داره حالا که بیرزه ؟؟ یا آخرش به صدا و سیما معرفی میشم، یا باس برم دستیار کارگردان بشم تا اینکه بعدا فیلم بسازم همین ترم باید واسه درس گزارش نویسی، 5 تا سوژه انتخاب کنم، 5 تا گزارش بنویسم، بعد با هر سوژه یه فیلمنامه کوتاه هم بنویسم
نوشته اصلی توسط HASSAN یا آخرش به صدا و سیما معرفی میشم، یا باس برم دستیار کارگردان بشم تا اینکه بعدا فیلم بسازم همین ترم باید واسه درس گزارش نویسی، 5 تا سوژه انتخاب کنم، 5 تا گزارش بنویسم، بعد با هر سوژه یه فیلمنامه کوتاه هم بنویسم با این موقعیت و نفودی که تو داری تا ریاست سازمان هم میتونی پیش بری ای بابا! خوبه ولی در کل....هم درس هم فال هم تماشا
نوشته اصلی توسط Herzeleid با این موقعیت و نفودی که تو داری تا ریاست سازمان هم میتونی پیش بری ای بابا! خوبه ولی در کل....هم درس هم فال هم تماشا رئیس صدا و سیما شم دستور میدم حتی تمرینات بارسا هم از شبکه 3 پخش زنده شه ها البته نکته بدش اینجاست که این ترم کلاسها فشرده شده دو روز در هفته از 8 صبح تا 8 شب پشت سر هم کلاسه
نوشته اصلی توسط HASSAN رئیس صدا و سیما شم دستور میدم حتی تمرینات بارسا هم از شبکه 3 پخش زنده شه ها البته نکته بدش اینجاست که این ترم کلاسها فشرده شده دو روز در هفته از 8 صبح تا 8 شب پشت سر هم کلاسه این که خوبه!بهترین نوع کلاس همیناست که فشرده پشت همه 2 روز میری 5 روز بیکاری و به کاراتم میرسی دیگه
نوشته اصلی توسط Herzeleid این که خوبه!بهترین نوع کلاس همیناست که فشرده پشت همه 2 روز میری 5 روز بیکاری و به کاراتم میرسی دیگه درسته ولی شنبه و یکشنبه که روز فوتبال لیگ های اروپاییه، فقط بازی های آخر شبو میتونم ببینم
نوشته اصلی توسط HASSAN درسته ولی شنبه و یکشنبه که روز فوتبال لیگ های اروپاییه، فقط بازی های آخر شبو میتونم ببینم اوه بدترین روزای ممکن افتاده
نوشته اصلی توسط Herzeleid اوه بدترین روزای ممکن افتاده
نوشته اصلی توسط HASSAN حالا خوبه لالیگایی هستی اگر جزیره ای بودی چی میگفتی
نوشته اصلی توسط Herzeleid حالا خوبه لالیگایی هستی اگر جزیره ای بودی چی میگفتی اگه جزیره ای بودم خودکشی میکردم بارسا رایو وایکانو شنبه ساعت 2:30 بعد از ظهر
نوشته اصلی توسط HASSAN اگه جزیره ای بودم خودکشی میکردم بارسا رایو وایکانو شنبه ساعت 2:30 بعد از ظهر انلاین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 287 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 287 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن