نوشته اصلی توسط Rasool24 دیشب خب پس احتمالا فردا تماس بگیره ... اینبار اماده باش بدونی چی میخوای بگی
نوشته اصلی توسط Rasool24 روشت یکم زمان بر بود واسه همین گفتم یکم کوییکلی عمل کنم همون اول بهت گفتم چون زدی ریدی پس باید صبر داشته باشی
نوشته اصلی توسط Rmin خب پس احتمالا فردا تماس بگیره ... اینبار اماده باش بدونی چی میخوای بگی چرا انقدر دیر ؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rmin خب پس احتمالا فردا تماس بگیره ... اینبار اماده باش بدونی چی میخوای بگی اگه تماس گرفت ، اسم منو بزار فخری
نوشته اصلی توسط ehsan1361 همون اول بهت گفتم چون زدی ریدی پس باید صبر داشته باشی صبوریم کمه بی قراریم زیاده
نوشته اصلی توسط Rasool24 چرا انقدر دیر ؟؟ توقع داری 5 دقیقه بعد برداره زنگ بزنه ؟ :|
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اگه تماس گرفت ، اسم منو بزار فخری اماده باش رسول خداوکیلی سر این شرطم که شده دروغ بیا بگو زنگ زد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اگه تماس گرفت ، اسم منو بزار فخری موج منفی نده فخر فروش
نوشته اصلی توسط Rmin توقع داری 5 دقیقه بعد برداره زنگ بزنه ؟ :| آره دیگه هرچه زودتر بهتر
نوشته اصلی توسط Rmin اماده باش رسول خداوکیلی سر این شرطم که شده دروغ بیا بگو زنگ زد عع ... همین الان زنگ زد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 164 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 164 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن