نوشته اصلی توسط MrCrow سنتی زیاد گوش میدم ولی تا حالا از ایشون چیزی نشنیدم اگه پیگیر هستی.. گوش بده
نوشته اصلی توسط MaMaTiR این بازیکن نبود تا چند سال پیش؟ بازیکن ؟ آیدین پپه بهش میگفتن حالا هم رفته مدرک مربیگری گرفته واسه من خلوک
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بازیکن ؟ آیدین پپه بهش میگفتن حالا هم رفته مدرک مربیگری گرفته واسه من خلوک برو با این یارو کیه.. ریشش بلنده.. شبیه داعشیاست... با این بازی کن
اشترم این عرشیا تا کی اویزونه
نوشته اصلی توسط Gsshop خوبه منم بگم محسن اگزوز ؟ بزرگی هنرمند به هنرشه نه به اسم و یا لقبی که من یا شما واسشون انتخاب میکنیم ولی علی پهلوان فاجعه وار ضعیفه
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MaMaTiR برو با این یارو کیه.. ریشش بلنده.. شبیه داعشیاست... با این بازی کن جیمز هاردن عالیه یکی از بهترین پُست 1 که تا الان دیدم ولی من از استیفن کُری بیشتر خوشم میاد به خودم میگفتن اسی استکتون
نوشته اصلی توسط ehsan1361 جیمز هاردن عالیه یکی از بهترین پُست 1 که تا الان دیدم ولی من از استیفن کُری بیشتر خوشم میاد به خودم میگفتن اسی استکتون شکیل اونیل بیشتر بهت میومده
نوشته اصلی توسط MrCrow شکیل اونیل بیشتر بهت میومده اون پُست 5 بازی میکرد ، بهترین سنتر تاریخ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط ehsan1361 جیمز هاردن عالیه یکی از بهترین پُست 1 که تا الان دیدم ولی من از استیفن کُری بیشتر خوشم میاد به خودم میگفتن اسی استکتون من زیاد پیگیر نیستم کری هم تازه اولین بار شنیدم ولی چند سال پیش اسپانیا ی گارد راس جوون داشت... 17/18 سالش بود خیلی خوب بود.. 3.4 سال پیش بود فکر کنم... هیچ گهی شد یا نه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 324 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 324 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن