نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH من نمیدونم چرا حس میکنم مردی در لباس زن نهفته ای نمیدونم چرا بعیدم نیست...شواهد دختر بودنم موجوده
نوشته اصلی توسط ehsan1361 به رسول گفتم چند روز صبر کنه و نامه نده دستم درد گرفت تایپ کردم پخ دادم که چیکار کنه اونوقت زرت نامه داد و همون لحظه هم گفتم دوباره رید یعنی میگی به کوله بار تجربه ت ایمان داشته باشم ؟
نوشته اصلی توسط mali68 داره ناز میکنه...باید حالا حالاها بدویی دنبالش ناز نمیکنه ، میخواد بیشتر طرف ِ مقابل رو بشناسه ولی در اینکه از طرف مقابل خوشش اومده هیچ شکی نیست طرف با عفت و پاکدامن ِ و هرزه نیست
نوشته اصلی توسط ehsan1361 ناز نمیکنه ، میخواد بیشتر طرف ِ مقابل رو بشناسه ولی در اینکه از طرف مقابل خوشش اومده هیچ شکی نیست طرف با عفت و پاکدامن ِ و هرزه نیست اینو مطلقا درست گفتی
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH میدونم داره ناز میکنه خوب وختی یکی از یه دختر حسش رو میپرسه نمیگه این نگفتنش چه حکمی داره این مهمه الان بهش وقت بده دوباره یه چند وقت دیگه بپرس ازش..شاید خودشم نمیدونه چند چنده
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH یعنی میگی به کوله بار تجربه ت ایمان داشته باشم ؟ در این امور همه چیز رو بسپار به کوله بار تجربه داداشم میگه تو هم آبروی خانوادگی ما رو بردی با این کوله بار تجربت
نوشته اصلی توسط mali68 بهش وقت بده دوباره یه چند وقت دیگه بپرس ازش..شاید خودشم نمیدونه چند چنده اوکی ولی مگه ازش خواستگاری کردم وقت بدم فک کنه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اینو مطلقا درست گفتی با من باش غمت نباشه ، کل دخترای فنلاند و توابع رو واست تور میکنم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 در این امور همه چیز رو بسپار به کوله بار تجربه داداشم میگه تو هم آبروی خانوادگی ما رو بردی با این کوله بار تجربت بیا رو خطم میس بنذاز کوله بارت مث این که بارش سنگینه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 با من باش غمت نباشه ، کل دخترای فنلاند و توابع رو واست تور میکنم طرف ایرانیه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 446 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 446 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن