نوشته اصلی توسط mali68 جنابعالی رو که بنده ایشالا سال دیگه میبینمت..الان اولشه داغی نمیفهمی فخری جون..بذار بگذره بورلی ام بخوای بری اول باید خونتو بسابی قشنگ حالا داغم یا سردم فعلاً داره خوش میگذره بقیش هم خدا بزرگه من اگه هزار تا بدبختی هم داشته باشم میگم میخندم تازه یه ماهه رفتیم خونه
خواجه خیلی وقته دیگه تیتراژ نخونده..زیرابشو زدن..فعلا ففری رو بورسه فکر کنم
تیتراژ سریال میکائیل رو شاید بدن خواجه بخونه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حالا داغم یا سردم فعلاً داره خوش میگذره بقیش هم خدا بزرگه من اگه هزار تا بدبختی هم داشته باشم میگم میخندم تازه یه ماهه رفتیم خونه برایتان ارزوی صبر جمیل در برابر کوه مشکلات و روزمرگی ها دارم..باشد که رستگار شوی
میگن این مردک فرزاد حسنی داره با زهرا عاملی ازدواج میکنه
نوشته اصلی توسط mali68 میگن این مردک فرزاد حسنی داره با زهرا عاملی ازدواج میکنه زهرا عاملی که شوهر داره
نوشته اصلی توسط mali68 برایتان ارزوی صبر جمیل در برابر کوه مشکلات و روزمرگی ها دارم..باشد که رستگار شوی ممنون بستگی به نگاه آدم به زندگی داره که دچار روزمرگی نشه و با مشکلات چه جوری بسازه رستگار هم میشویم انشاالله
نوشته اصلی توسط mali68 میگن این مردک فرزاد حسنی داره با زهرا عاملی ازدواج میکنه دو ماه پیش عاملی با شوهرش عکس انداخت و به اونایی که شایعه درست کردن فحش داد فعلاً یکی دیگه رفته سراغه حسنی ، اسمشو یادم رفت
نوشته اصلی توسط HASSAN زهرا عاملی که شوهر داره لابد طلاق گرفته یا میخواد بگیری..شایعه شده دیگه..روزی صد تا ایمیل با این تیتر برام میاد...عشق دوم..رابطه جنجالی فرزاد حسنی با مجری شاعر
نوشته اصلی توسط ehsan1361 دو ماه پیش عاملی با شوهرش عکس انداخت و به اونایی که شایعه درست کردن فحش داد فعلاً یکی دیگه رفته سراغه حسنی ، اسمشو یادم رفت خوبه والا پسر دیلاق خجالتم نمیکشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 436 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 436 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن