تازه ناگفته نمونه که خود ِ تا ابد هم ریمیکسه
ای دهنت میلاد
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
این نظرسنجی خبرانلاین چرا اینطوریه ؟ من دو سه بار دیدم یهو درصدا تو یه دقیقه کلی عوض میشه
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همه خواهش میکنم که اگر هنر را دوست دارند، هنرمند باشند و آثار موسیقی را کپی نکنند.
به خاطر بر هم زدن ِ نظم جهانی ِ پخش آثار بین المللی موسیقی ، آریان تحت تعقیب قرار گرفت
هی ! یادش بخیر سال 79 آلبوم گل آفتابگردون من اون موقع 7 سالم بود
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
ا خوب بیزینسی هستا الان راه میوفتم تو خیابون قیمت البوم رو نشون میدن میگم نصفشو میگیرم لینک مستقیم رو بتون میدم
در حال حاضر 471 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 471 مهمان ها)