نوشته اصلی توسط ehsan1361 راست میگه داش ملی ، کلپچ و قفل فرمون روحیه رو لطیف میکنه کلپچ که کاملا طبیعیه قفل فرمونم نباشه تو این جامعه شما مردا حق ادمو میخورین
من تا بحال چادری ندیدم روحیش لطیف باشه
نوشته اصلی توسط Betty خانومش اگه صدای منو میشنوی آقاتونو از فضای مجازی جمع کن عاقبت خوبی نداره...دیدم که میگما حسود دروغ میگه ، این بتول از اولش به من حسادت میکرد
نوشته اصلی توسط mali68 بتی جون سلام...یه سوال..شما بفرمایین به عنوان پیشکسوت خانوم که چجوری این همه مدت اینجا دووم اوردین؟باشد که ما هم دووم بیاریم بین این همه سبیل کی گفته من دووم آوردم؟ متواری شدم کوهای توچال نور آفتاب بهم میخوره جیغ میکشم
نوشته اصلی توسط Chavosh الان دغدغه فرهنگی هنریت اینه حالا یا هس یا نیس دیگه اخه دلخوشیه دیگه یی نداریم ولی صد حیف که مشخص شد کار با سرک فعلا نمیاد بیرون
نوشته اصلی توسط milad771 شیرم دهنت بـــــــــــــــــه آقا احسان تو مگه جف گیری نکردی پس چرا هنوز اینجایی مخلصم مگه خروسم ؟ ینی چون زن گرفتم نیام نت ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حسود دروغ میگه ، این بتول از اولش به من حسادت میکرد
نوشته اصلی توسط mali68 کلپچ که کاملا طبیعیه قفل فرمونم نباشه تو این جامعه شما مردا حق ادمو میخورین کی حقتو خورده داش ملی ؟ بگو به بروبچز بگم کُتلتش کنن
ملیحه جون این یه نمونه از شعور جمع:) ما بریم
نوشته اصلی توسط Betty کی گفته من دووم آوردم؟ متواری شدم کوهای توچال نور آفتاب بهم میخوره جیغ میکشم من خواستم متواری شم باید برم حمام فین شهرمون جوی خرن راه بندازم پس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 431 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 431 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن