نوشته اصلی توسط kamyab تو روح تمام دوستانی که بعد قرنی میایم نمیگن خرِت به چند متاسفم برا اون دسته این حرفا رو جدی میگیرن تو روح اون دوستانی که بعد قرنی میبینیشون و تحویل نمیگیرن متاسفم برای اون دوستانی که این حرفو جدی نمیگیرند
نوشته اصلی توسط mali68 تو اگه رپ گوش نمیدی رپ مدرنو از کجا میشناسی؟اندی من عاشق مدرنم مجبورم رپ مدرن رو تحمل کنم ، افتاد ؟؟!! به استاد اندی توهین میکنی ؟؟ آیییییییییی نفس کشششششششششش بکش قفل فرمونو
دنیارو نگاه........ کارگردان اسکار گرفته مرد
نوشته اصلی توسط mali68 در کل خوش اومدی...دمت گرم یه سر به این تاپیک اریان بزن بلکه فرجی شد شر اریان از موسیقی کم شدالبته بی انصافی نباشه خودم البوم 1 و 2 و 3 اریان رو خریدم
نوشته اصلی توسط Rmin نقلتو پاک کن پاک شد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من عاشق مدرنم مجبورم رپ مدرن رو تحمل کنم ، افتاد ؟؟!! به استاد اندی توهین میکنی ؟؟ آیییییییییی نفس کشششششششششش بکش قفل فرمونو تو برو همون خوشگلا باید برقصن گوش کن
نوشته اصلی توسط Rmin دوستان متخصص این خوبه ؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نه کمتر از فول اچ دی نگیر
Rmin
نوشته اصلی توسط mali68 تو برو همون خوشگلا باید برقصن گوش کن به آهنگ مورد علاقه استاد عباس معصومی توهین میکنی ؟ مگه نمیدونی استاد اندی بارها این آهنگو تقدیم محضر گرانقدر استاد عباس معصومی کرده اند
نوشته اصلی توسط mohammad شر اریان از موسیقی کم شدالبته بی انصافی نباشه خودم البوم 1 و 2 و 3 اریان رو خریدم خب اون موقع روبهت حق میدم بچه بودی دیگه...مورد داریم در عصر حاضر اریان و با پینک فلوید یکی میکنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 459 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 459 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن