وصیت نامه ورژن مدرن اتمسفر نفرین هست
وصیت نامه ورژن مدرن اتمسفر نفرین هست
این بازیکن 29 ساله در 20 مسابقه تنها 4 گل به ثمر رسانده است و سه شنبه شب برای تیم زیر 21 ساله های منچستر یونایتد به میدان رفت اما بار دیگر موفق به گلزنی نشد. یونایتد در تابستان پیش رو می تواند با مبلغ 43 میلیون پوند او را به صورت دائمی جذب کند، اما طبق گزارش ها فالکائو انتظار ندارد که سال آینده در اولدترافورد باشد. بنا به گزارش Daily Mail و به نقل از منابع نزدیک به این بازیکن، وی متقاعد شده که به باشگاه اشتباهی ملحق شده است. تصور می شد که باشگاه لیورپول در تابستان گذشته آمادگی پرداخت دستمزد هنگفت 265,000 پوند در هفته او را داشته باشد اما این انتقال زمانی که پای یونایتد به میان آمد به سرانجام نرسید.
فالکائو زمانی که بازیکن اتلتیکو مادرید بود یکی از ترسناک ترین مهاجمان دنیا محسوب می شد، و در 68 بازی برای آن تیم موفق به ثبت 52 گل شده بود. اما بعد از مصدومیت جدی که گریبان گیرش شد و حتی او را از جام جهانی محروم کرد، اکنون سایه ای از آن مهاجم سابق است. گفته می شود وی پس از اینکه در دیدار مقابل آرسنال روی نیمکت نشست و به میدان نرفت، و سپس به تیم زیر 21 ساله های منچستر منتقل شده بسیار متعجب است.
Hero Enter
Viva Real Madrid
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیران hbo : ما میخواهیم سریال بیش از هفت فصل شود
یکی نیس مشکل اینستامو حل کنه ؟
دلخوش به یک ذره خوشی بودم ولی تو از من گرفتی ذره های دلخوشی را
گفتم که می میرم، تو بی رحمانه کشتی! ها! مرده ام، گردن بگیر آدم کشی را
خندیدی و دنیا به صد صورت ترک خورد خندیدی و از خنده ات عکسی رقم خورد
حالا بگو که پیش قاب عکس دیوار باید چه کرد این حال و روز ناخوشی را
در گوش هایم مانده لحن هر کلامت هر شب تو را می بینم اما در چه!؟ کابوس
وقتی نباشی تا که اسمت را بگویم بر لب نهادم تا ابد این خامشی را
شال و کلاهت را بباف و سر کن، آخر: چشمان من باران برگ زرد دارند
آن گونه که پاییز هم هرگز ندارد –دیوانه ام پروانه های چاوشی را-
حالا شبیه سال های بی تو رفته من کنج دنجی غصه ها را یک به یک با↓
لخته به لخته خون دل قی می کنم چون: از من گرفتی ذره های دلخوشی را
محمدحسن عارفی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 444 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 444 مهمان ها)