نوشته اصلی توسط Rasool24 عزیزم بَرَه جان تو نمی دونی چه گوهی باید بخورم ؟؟؟ من به عنوان یه مهندس کامپیوتر مملکت سکوت میکنم ولی الت کنترول دیلیت رو بگیر اون گوشه لوگو پاورش میاد
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط ehsan1361 سورتمه نره تو کیونت تو هواپیما رو مواظب باش شل بگیر وگرنه درد داره ها
نوشته اصلی توسط AkbaR بانشی هم به اتمام رسید
نوشته اصلی توسط Rasool24 اینی که میگی چی هست ؟؟ این مشکل هنگ رو با برداشتن باطری میشه حل کرد ؟ مگه نمیگی میخوای کانکشن adslبسازی اونجوری خوب نیس بذار ppoeباشه وقتی سیستم اومد بالا اتومات وصله
من دیگه واقعاً برم که پرواز واقعاً نزدیکه
نوشته اصلی توسط Milad من به عنوان یه مهندس کامپیوتر مملکت سکوت میکنم ولی الت کنترول دیلیت رو بگیر اون گوشه لوگو پاورش میاد جناب مهندس جان بعد از ری استارت درست میشه ؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Milad بانشی هم به اتمام رسید تا 1 سال دیگه منتظر گیم آف الان باید هانیبال می دیدیم افتاده تابستون
خفته اند این مهربان همسایگانم شاد در بستر
نوشته اصلی توسط Chavosh مگه نمیگی میخوای کانکشن adslبسازی اونجوری خوب نیس بذار ppoeباشه وقتی سیستم اومد بالا اتومات وصله دقیق بگو چه گوهی بخورم ؟؟ یعنی adsl رو نصب کنم بعد ریست کنم ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 434 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 434 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن