خداحافظی گریه در یک غروبه
خداحافظی رنگ دشت جنوبه
خداحافظی غم توی کوله باره
خداحافظ ایران
خداحافظ وطن
وطن تو خوب بودی ، وطن وطن وطن
آخه من چه جوری برم از وطن
اینو میگن فخر فنلاندی
خداحافظی گریه در یک غروبه
خداحافظی رنگ دشت جنوبه
خداحافظی غم توی کوله باره
خداحافظ ایران
خداحافظ وطن
وطن تو خوب بودی ، وطن وطن وطن
آخه من چه جوری برم از وطن
اینو میگن فخر فنلاندی
از فروشگاه ما دیدن کنید
http:/smartker.ir
ملی هم جواب مارو نمیده
من جلو همه ، جلوی امیرالمومنین و شیخ الرئیس و بقیه رسماً عذرخواهی میکنم ازت خانم معلم ملیحه معروف به ملی و مالی
آقا دیگه نبینم که به ملی بگین داش فقط میتونین بگین ملی ( بعضی ها هم میگن مالی )
دفه آخرتون باشه
من اهنگا رو اینجور مرتب میکنم سال 93 کمترین دانلود رو داشتم نسبت به سالای پیش که این نشان از اوفول موسیقی پاپ است منبع معتبری است
پرمخاطبترین آلبومهای موسیقی در سال 93 کدامند؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم رفت بگم
دیشب نوید و وحید 10 صفحه در مورد خرابی نت نوید تف دادن ، تا فی خالدون مخابرات و ... رفتن ، رفتم به نوید گفتم اسپلیتر رو درار ، سرعت درست شد
ها دیدم چه بحثایی میکردن گفتم وارد نشم بهتره
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 470 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 470 مهمان ها)