نوشته اصلی توسط HADIS تا حد زیادی بله من سال 1384 داشتم یادش به خیر نهایی سوم اگه دوستانتون نمی خوندن شما هم نمی خوندین؟
جاتون خالی سه عدد اتیش روشن کردیم خیلی شیک و مجلسی ازش پریدیم همراه با سرود نه صدایی نه ترقی ای
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH خرمگس ، این همه حشرات موذی چرا خرمگس ؟ به خاطر مظلومیتش
نوشته اصلی توسط Gadfly به خاطر مظلومیتش سوسک های بالدار بیشتر مظلوم نیستن میخواستن پروانه باشن سوسک شدن ؟
پرسپولیس با این که رید ، ولی دلنشین بود این باخت
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH سوسک های بالدار بیشتر مظلوم نیستن میخواستن پروانه باشن سوسک شدن ؟ نه خرمگس ها خیلی کم لطفی میشه در حقشون شما ببین سوسک بالدار قرار بوده پروانه بشه اما خرمگس هیچی قرار نبوده بشه مظلومن دیگه
نوشته اصلی توسط Gadfly من سال 1384 داشتم یادش به خیر نهایی سوم اگه دوستانتون نمی خوندن شما هم نمی خوندین؟ :)) چرا صدالبته ولی خب به نظرم لازم نیس حتما برم اعتکاف خودم میتونم رو وقتم کنترل داشته باشم،سال دیگه شاید رفتم
نوشته اصلی توسط Gadfly نه خرمگس ها خیلی کم لطفی میشه در حقشون شما ببین سوسک بالدار قرار بوده پروانه بشه اما خرمگس هیچی قرار نبوده بشه مظلومن دیگه مث که توجه نکردی خرمگس ها متونستن فقط مگس باشن ولی سعادت نصیبشون شد خرمگس شدن ، ظلم در حق مگس ها شده
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH جاتون خالی سه عدد اتیش روشن کردیم خیلی شیک و مجلسی ازش پریدیم همراه با سرود نه صدایی نه ترقی ای خوبهما هیچ کار نکردیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 362 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 362 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن